Приєднуйтесь до спільноти, що об'єднана метою створення конкурентНо-спроможних ділових відносин

ПАРТНЕРСТВО

Прагнемо запровадити правила, які забезпечать стабільні умови для розвитку бізнесу, надаємо позиції та висловлюємо думки. Виявляємо юридичні бар’єри для зростання бізнесу завдяки співпраці з представниками державних органів.

КОМУНІКАЦІЯ

Спільнота, де ви можете поділитися своєю історією та повідомити іншим, що ви робите.

Постійні комунікації між підприємцями мінімізують ризики виникнення небажаних та непродуктивних ситуацій через непорозуміння.

Завдяки активному спілкуванню інвестори зможуть бути в курсі всього важливого. Представники бізнесу здатні втілювати кращі рішення завдяки досвіду, знанням, вмінням та ідеям. Використовуйте свої вміння та знання, приєднуючись до наших проектів та ініціатив. Внесіть свій внесок у спільноту та станьте одним з її лідерів.

ВПЛИВ

Висловіть свою думку з питань, що стосуються певної галузі, беріть участь у сфері законодавчих ініціатив, прийняття норм, які забезпечують стабільні умови для розвитку бізнесу, конкурентоспроможність та інвестиційну привабливість з метою розвитку потенціалу сучасного сектору ділових послуг та створення умов для його подальшого зростання в державі.

ІНВЕСТУВАННЯ

Прагнемо забезпечити інвестиційну привабливість та реалізацію інвестиційних проектів шляхом: встановлення прозорих правил ведення діяльності, забезпечення стабільності (в тому числі в законодавчій сфері), захисту проектів, сприяння прямим інвестиціям, торгівлі через обмін інформацією та реалізації спільних проеків з членами Асоціації.